vineri, 10 iunie 2011

Muschi de vita in sos rosu

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRE-LQP3z2Bom0YDJFX-A_H7k6H77xKwQh3Jx3Q5XqlnXRpqT1WjQ
 Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)
Ingrediente:
2 linguri ulei de masline cu aroma de piper
400 gr muschi de vita, taiat cubulete
1 ceapa , tocata
2 catei de usturoi, tocati
4 rosii, decojite si taiate cubulete
500 ml vin rosu
400 ml bulion de rosii
50 gr amdion alimentar
1 lingurita oregano uscat
1 lingura zahar
sare de mare
Mod de preparare:
Incinge uleiul intr-o cratita si prajeste carnea pe toate partile pana cand s-a rumenit.Scoate carnea, adauga ceapa si caleste-o pana cand incepe sa se inmoaie.Adauga usturoiul si caleste-l minut.Adauga rosiile si calest-le 2 minute apoi toarna vinul rosu, bulionul si adauga carnea de vita prajita.Lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 30 minute.
Dizolva amidonul in apa rece si adauga-l in cratita.Amesteca bine apoi adauga oregano, zahar si sare dupa gust.Lasa totul sa mai fiarba pana cand sosul se ingroasa.Serveste preparatul cu paste,cartofi piure sau natur. 
Sursa: http://www.gustos.ro/retete-culinare/muschi-de-vita-in-sos-rosu.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu