luni, 13 iunie 2011

Cartofi cu branza


Fiindca tot este sezonul iar pe piata au aparut cartofii noi m-am gandit ca astazi sa va prezint o reteta de cartofi noi cu branza.
Reteta consta in :

  • 8 buc Cartofi
  • 100 g Cascaval
  • Branza de oaie
  • 1 lingurita Chimen
  • 100 g Unt
  • Sare
Se prepara in felul Urmator:
Se spala bine cartofii si se pun la cuptor la copt. Cand sunt gata se lasa sa se raceasca, dupa care se taie in doua cu grija pentru a nu se rupe coaja si se scobeste mijlocul. Partea din mijloc a cartofului se pune intr-un castron si se amesteca cu unt, sare, chimen, cascaval ras si branza de oi rasa, dupa gust, iar cu pasta rezultata se umplu cartofii la loc. Se pun din nou la cuptor si se lasa aproximativ 20 de minute.

 Se servesc calzi.
Pofta buna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu